Αθήνα, 10.02.2020

Στα πλαίσια των δράσεων ενημέρωσης με τη συμμετοχή επαγγελματιών υγείας, διακεκριμένων ιατρών, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νομικών αναζητάμε απαντήσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων ιατρικής, εκπαιδευτικής και νομικής φύσης που ενδιαφέρουν το κοινό και ιδιαίτερα τους οικογενειακούς φροντιστές  ατόμων με χρόνια ασθένεια ή αναπηρία.

Το Ελληνικό Δίκτυο Φροντιστών ΕΠΙΟΝΗ σε συνεργασία με τις οργανώσεις “Καρδιά του Παιδιού”, “Σκυτάλη” και της “Ένωσης Καρδιοπαθών Αξιωματικών Π.Ν. – Λ.Σ. και Φίλων” το Σάββατο 9 Μαΐου 2020 στις 10:30 διοργανώνει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στην οδό Ακαδημίας 50, την 3η ημερίδα με θέμα “Υποστήριξη ατόμων με καρδιοπάθεια και η συμβολή των φροντιστών τους” υπό την αιγίδα της ΕΨΕ και του Global HEART Hub.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν πρόεδροι συλλόγων που υποστηρίζουν ασθενείς με καρδιακές παθήσεις όλων των ηλικιών μεταφέροντας τις προσωπικές μαρτυρίες καθώς και επαγγελματίες υγείας.
Η ημερίδα γίνεται για την ευαισθητοποίηση σε σχέση με την καρδιοπάθεια με την ευγενική υποστήριξη συνεργαζόμενων εταιρειών 
Χορηγοί Επικοινωνίας: www.psychologynow.gr και www.iatronet.gr 
Είσοδος Ελεύθερη – Θα τηρηθεί σειρά πρωτεραιότητας – Θα δωθούν βεβαιώσεις Συμμετοχής:

Δήλωση Συμμετοχής : https://forms.gle/9zSvBFUgosFDqyZS7