Σεμινάριο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα: «Μεγαλώστε “έξυπνα” παιδιά, με την καρδιά σας»
05/11/2018, Θέατρο Παλλάς, στις 18:00.

Κόστος εισιτηρίου: 10 ευρώ!

Την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 στο Θέατρο «Παλλάς» θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα με τίτλο «Μεγαλώστε “έξυπνα” παιδιά, με την καρδιά σας» και με ομιλητή τον διακεκριμένο Δρ. Γιάννη Καλογεράκη.

Οι περισσότεροι γονείς σήμερα νιώθουν ότι οι καθημερινές επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις απορροφούν την ενέργεια και τον χρόνο τους, δημιουργώντας ένα χάσμα επικοινωνίας με τα παιδιά τους.

Τις λίγες ώρες που απομένουν συνήθως αισθάνονται κουρασμένοι, ενώ πολλές φορές αναγκάζονται να επιλέξουν μεταξύ της σωστής ανατροφής των παιδιών και της καριέρας τους. Εκεί αρχίζουν οι ενοχές, ενώ ταυτόχρονα ξεκινά να διαμορφώνεται μια σχέση κριτικής, παρατηρήσεων και απαγορεύσεων.

Το σεμινάριο «Μεγαλώστε “έξυπνα” παιδιά, με την καρδιά σας», έρχεται να μειώσει αυτήν ακριβώς την απόσταση μεταξύ γονέων και παιδιών, δίνοντας απαντήσεις και λύσεις.

Μέσα από επιστημονικές μεθόδους και με οδηγό τη μακρόχρονη εμπειρία του σε θέματα life coaching, ο Δρ. Καλογεράκης θα παρουσιάσει πώς μπορούν οι γονείς να επικοινωνήσουν με τα παιδιά τους, καθιερώνοντας ένα πλαίσιο όχι μόνο κανόνων και ορίων, αλλά κυρίως ουσιαστικής επαφής.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, δυναμικά στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων και επιχειρηματίες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν το σημαντικό αυτό φαινόμενο που λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις και προβληματίζει όλο και περισσότερο.
Η προσπάθεια είναι ‘’Μη Κερδοσκοπική’’ και το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί στην Δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για ενέργειες που αφορούν στα παιδιά, με την πεποίθηση ότι αν συνεργαστούμε όλοι μαζί, μπορούμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ: 210 9093238
E-mail: dmiliordos@ethnikiagency.gr

https://www.facebook.com/kidseminar/videos/1022752124576525/