Αγαπητά Μέλη,

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας, σας προσκαλούμε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 07 Μαρτίου 2018 και ώρα 16:30 μμ, στα γραφεία μας, Αιόλου 104 Αθήνα, 2ος όροφος γραφείο 215, με τα εξής θέματα:

  • Απολογισμός διαχειριστικής περιόδου 2017
  • Ενημέρωση για τα πεπραγμένα του Δ.Σ.
  • Συζήτηση και ψηφοφορία επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης
  • Εκλογή Nέου Διοικητικού Συμβουλίου

 

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι, σε περίπτωση μη απαρτίας όπως συμβαίνει συνήθως, η Ετήσια Γενική Συνέλευση δεν θα πραγματοποιηθεί στις 2:00 μμ αλλά θα επαναληφθεί χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση την ίδια ημέρα και ώρα 16:30 μμ, στα γραφεία μας. ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 16:30 ΜΜ.

 

Προκειμένου να διεξαχθεί η Συνέλευση και η εκλογή του νέου Δ.Σ. με επιτυχία, η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη. Όσα μέλη δεν παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση, μπορούν να περάσουν από τα γραφεία του Συλλόγου μας τις ημέρες, Δευτέρα 5 και Τρίτη 6 Μαρτίου, από τις 9:00 πμ έως 15:00 μμ, και Τετάρτη 7 Μαρτίου από τις 9:00 πμ έως 16:30 μμ, για να ψηφίσουν.

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πλήρες δικαίωμα ψήφου (δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι) διατηρούν μόνο τα Μέλη που έχουν αποπληρώσει όλες τις Ετήσιες Συνδρομές. (Ταμειακώς εντάξει).

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι στην περίπτωση που επιθυμείτε να υποβάλλετε υποψηφιότητα  και να συμμετέχετε στις αρχαιρεσίες του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, θα πρέπει  να ενημερώσετε τον οργανισμό το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.

 

Σας Ευχαριστούμε Θερμά,

Μην ξεχνάτε ότι σας χρειαζόμαστε κοντά μας!