ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 24/04/2019

Για 5η συνεχή χρονιά «Οι Νονοί» της «Καρδιάς του Παιδιού», μοίρασαν πασχαλινές λαμπάδες σε όλα τα καρδιοπαθή παιδάκια που νοσηλεύονταν στα Νοσοκομεία της Αθήνας. Η διανομή των λαμπάδων έγινε, στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και στα Νοσοκομεία Παίδων «Η Αγία Σοφία», Παίδων ΜΗΤΕΡΑ και ΙΑΣΩ Παίδων. Οι διάδρομοι των Νοσοκομείων γέμισαν από χαρούμενες παιδικές φωνούλες και φωτεινά χαμόγελα από τα νοσηλευόμενα καρδιοπαθή παιδάκια που δέχτηκαν με μεγάλη χαρά και συγκίνηση τις όμορφες λαμπάδες που τους προσέφεραν οι εθελοντές«Νονοί».

Η Πρόεδρος της «Καρδιάς του Παιδιού», η κα Αθηνά Βαρέλα- Κολτσιδοπούλου δήλωσε: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, την κα Πόπη Πειρουνάκη, την Ελληνική Ομάδα Ντεκουπέρς,  την εθελοντική ομάδα «Καλλιτέχνες δίπλα στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη»,  την κα Παρασκευή Παπαγεωργάκη, την Αντιπρόεδρο του Δ.Σ της «Καρδιάς του Παιδιού», το 1ο ΓΕΛ Αμαρουσίου και την Κα Κατερίνα Βαρελά, που στέκονται όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό μας και μας στηρίζουν, διαθέτοντας δωρεάν τις χειροποίητες δημιουργίες τους. Ο σκοπός αυτής της όμορφης πρωτοβουλίας, ήταν να χαρίσουμε λίγες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς στα παιδάκια και στις οικογένειες τους. Ευχόμαστε οι Άγιες Μέρες του Πάσχα να φέρουν γρήγορα την Ανάσταση σε όλες αυτές τις οικογένειες που «δοκιμάζονται» και το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας, να ανθίζει ολοένα και περισσότερο μέσα στις καρδιές των μικρών μαχητών της ζωής.”

«Η Καρδιά του Παιδιού» επιθυμεί να  απευθύνει ξεχωριστές ευχαριστίες στις Διοικήσεις και στο Προσωπικό των τεσσάρων Νοσοκομείων,στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο,στα Νοσοκομεία Παίδων «Η Αγία Σοφία», Ιασώ Παίδων και Παίδων Μητέρα, για τη θερμή τους  φιλοξενία και για την πολύτιμη βοήθεια, που προσέφεραν στους εθελοντές στη διανομή των λαμπάδων .

 

Παρακάτω υπάρχει διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό :